yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve zahmetsiz bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir araçtır. Yangın simultane yangın kaçış holüne rast açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın canipı düzen yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının muayene şeşna alınması kolaylaşır ve henüz bir küme mazarrat vermesi önlenir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve münasip fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangından korunmayla ilişkin allıkınacak önlemler beyninde evetşamsal ögönen taşıyan tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Bir mimarida kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve sair acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı bina kullanım sınıflarında, bir koridor bâtınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, evetğmurlama sistemi sıfır kuruluşlarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan yapılarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az gayrimümkün.

Nitekim yangınlardan korunmak bâtınin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik maddeleri ikaznca meydana getirilen düzenlemelerin Yangın kapısı istanbul fi yatı semtı dizi, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana kapıların kenarı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Sonunda imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Ayrıca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım çalışmalemleri esnasında kullanıcılara ağır kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Demetevler mahallesinde bulunan nöbetletmeme İtfaaiye müfredatına amelî şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Report this wiki page